20121113-071436.jpg

Försenad, först var det riktigt svårt att ta sig ur sängen idag, men efter att ha tvingat mig upp sängen gick det bättre. Duschade, sminkade mig och gjorde allt det där. Sen väcka en trött William som tycks ärvt sin mammas gener, och inte är speciellt morgonpigg. Bussen var sen flera minuter försenad. Rent av 5 minuter så jag hoppas inte tänkt komma försent så jag missar bussen som går mot jobbet. Försenad, finns det något värre? Sånt som kan förstöra en hel dag. Det är som att försova sig, man vill vara i tid. Nu är det 8-16.00 som gäller för dagen. Jag hoppas på paket idag också. Vem vet?! Det är ju alltid kul med nya saker!

8 kommentarer

  1. Uscha hoppas inte du kommer försent som sagt är det det jobbigaste man kan göra. Men det är ju inte så konstigt när det är så mörkt ute 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: