Dark Mode Off / On
Läraryrket

Godmorgon gryning.

20121114-071249.jpg

Sitter i blåsten och kylan i Borlänge för att kliva på min nästa buss till jobbet. Lite kyligt är det allt idag, om 5 min kommer bussen. Idag ska vi ha planering vilket för er utanför skolans värld betyder att vi planerar kommande veckas lektioner/verksamhet. Idag när jag kommer hem tänkte jag försöka hinna med att se lite serier och stöda, beroende på om William drar i väg för att leka som vanligt eller inte. Vad ska ni göra idag?

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: