Dark Mode Off / On
Läraryrket

God morgon måndag.

Genom ett mörkt Falun åker bussen nu. William är åter på morgonfritids och i morse frågade han varför jag inte skaffade bil. Tanken finns där, och det kommer att bli en bil. Jag väntar bara in rätt tillfälle. Jag är ingen spontanköpare, jag gillar att fundera och tänka innan jag ger mig in på vissa köp.

Jobb idag då, idrott står på schemat och det är en relativt kort dag så idag kommer jag åka hem och städa efter jobbet.

Förresten kan ni inte tipsa mig om något att skriva om? En fråga eller ställning i något. Har så lite att skriva om just nu.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: