Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Då var sista dagen innan tillbaka efter lovet avklarad.

Nu sitter jag här och räknar de sista sju minuterna innan jag ska bege mig mot sängen och helt enkelt gå och sova. Det här lovet gick mycket fortare än jag räknat med. Vips var det över och ”allvaret” drar igång igen imorgon bitti. William ska till fritids och jag ska jobba 8:00-16:00. Fördel på ett vis att min enda långa dag är på en måndag eftersom man då kan åka hem resten av veckan och ha lite mer energi. Annars brukar onsdagar vara min trött dag när jag somnar ofrivilligt på soffan. Men det här blir bra, nu tar jag nya energikick och börjar en ny termin!

Har börjat kolla på Glee och måste medge att den serien är riktigt bra! Jag trodde mest det var musikal så har inte riktigt förstått charmen förens jag insåg att det är humor i den också. Jag gillar den, och nu i veckan kommer flera av mina favoriter tillbaka: Once upon a time, Revenge, Switched at birth, Bunheads, The lying game, Pretty little liars, Nashville. Nu börjar rutinerna igen och rutiner är bra, faktiskt! Det är lättare att planera när rutinerna är i balans.

Så var det endast två minuter kvar av denna dag, för min del. TVÅ minuter! Det var de lovet!

Skriver väl imorgon bitti antar jag, brukar ju göra det på bussen när den för min väg mot jobbet.

Cilla, Mattias, Madde o Melissa4 syskon och en hund.
Här gick jag i 7:an och hade ofrivilligt glasögon.
Tycker bilden var så härlig.

8 Comments

 1. Även jag som tycker tiden går så sakta insåg att det gått jädrigt fort för tycker inte det var länge sen du skrev om att lovet började. 😮

  Härlig bild ja. Bara broder din som uppmärksammar kameran 🙂

  1. Sophie – De är vi nog. 🙂 , de har jag visserligen sett på kort ibland har ett när jag håller i William som bebis när jag ser precis ut som min syster. Finns även bilder från när jag var liten där jag inte är helt säker på vem som är vem.
   HEHE, var något drygt när man var 17-18 och folk skrek min systers namn, fjortiskillar hon hängde ihop med så fick man lov att svara: MEN jag ÄR inte hon!
   William och min bror har vissa drar ibland, tror det är drag från min pappa kanske. Min pappa och bror är lika varandra så när William var nyfödd kunde jag se att han påminde om min bror ibland 🙂 . Men de är jätte lite som du säger :).

 2. Ja, visst är Glee bra? Jag gillar Kurt, han är så mysig på nåt vänster. Och i nya säsongen är det så kul att Kate Hudson och Sarah Jessica Parker är med.

  Vad skönt nu när alla serier börjar igen.
  Gillar du skräck förresten? Har du sett American Horror Story? Vi började nyligen med andra säsongen. Så sjukt bra. Mycket bättre än första säsongen. 🙂

  1. Sarah – Jag gillar också Kurt! Haha blev så imponerad för jag trodde verkligen inte Glee skulle vara bra. Ska bli jättekul att fortsätta följa 😀 . Ser lite avsnitt när jag hinner så där 🙂 .
   Håller med, är skitskönt att serierna drar igång igen, för mig är serier en del av min vardagsrutin :P.
   Jag gillar skräck, men beror lite på hur grov. Jag är rätt mörkrädd haha, så jag kan sitta och vara halvrädd och tycker de är obehagligt när man sover ensam då. Provade American Horror story första avsnittet men såg det där med någon bebis i en glasburk och fixade inte ser mer då. Men jag kanske borde ge den en chans :).

   1. Det är bara att skippa introt till AHS, serien är helt klart värt det. jag kollade inte på introt heller för att det var obehagligt. Första säsongen handlar ju om spöken och ett hemsökt hus. Andra säsongen som är bättre enligt mig handlar om ett mentalsjukhus.
    Dom är läskiga men inte så att man inte kan sova. 🙂

    Hehe, serierna hör till min vardagsrutin också. Man lever liksom med i serierna.
    Jag kollade förresten på The Mindy Project häromdagen. Den var kul. Vet inte om du hade sett den? Den har börjat på TV så därför halkade jag in på den. Sen såg jag nån serie som heter New Normal som var lite kul. Handlar om ett gaypar som skaffar barn via surrogat.
    Och så såg jag att det ska börja en serie på MTV som heter Unemployed. Den verkar hur bra som helst!

    1. Sarah – Får ta och ge den en chans hör jag 😀 . Får bli nästa helg när William är hos Björn 🙂 .
     Haha, lika här. Att se serier är något jag gör direkt William somnar, har sett the new normal har den börjat igen nu efter julbreaket? Lär kolla 😀 . Gillar Nashville med har du sett den?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d