Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

En torsdag.

Sitter och väntar på att William ska bli färdig för kvällen så vi kan läsa lite nattsaga. Efteråt ska jag ta och se på lite tv-serie innan jag går och lägger mig. Veckan har bestått av att kika på Game of thrones, Switched at birth, The fosters, Mistresse och Pretty little liars. Helt perfekt serievecka med andra ord. Imorgon är det fredag med allt vad det innebär bland annat helg! Ska bli sjukt skönt när man kommer hem där imorgon och kan ta helg.

Efter jobbet idag följde jag med Björn till Borlänge och gick med William och hans faster Emma på Barnens hus och Dollar. Köpte bara godis för helgen men inget annat.
Nu är jag hemma då och det blir en lugn kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.