20130623-120408.jpgGårdagens spenderade jag med Lisa och hennes söta Cubus. Han får verkligen hjärtat att smälta den lilla raringen. Jag började verkligen drömma om en egen hund, det går ju tyvärr inte då jag är allergisk och för att träffa Lisa och andra med djur lär jag proppa kroppen med extra mycket histamin så ja, det är ganska långsökt för min del att ha hund. Men åh, mitt hjärta slår verkligen extra många slag för våra håriga vänner djuren. Lisa visade Cubus vinterkläder därav jackan, han hade den på sig ett par minuter bara. Men han är så söt lilla Cubus.
Jag och Lisa såg på Tuck everlasting, riktigt bra film! Rekommenderas, lite roligt där att skådespelaren Jonathan Jackson spelar huvudrollen, då han även i äldre variant nu är med i Nashville som är en av mina favoritserier. Jag blev även lite sugen att ge Gilmore Girls en chans igår efter att ha pratat med Lisa som sett hela serien. Den tycks påminna om Bunheads som jag älskar! Jag har säsong 1 av Gilmore girls här hemma då jag fick den genom McDonalds runt 2004-2005 någon gång? Det kanske skulle vara smart att se den kanske, eller om man ska köpa boxen? Då för man ju allt i ett.

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: