Min andra av fem dagar är nu avklarad innan semestern, tre kvar! Jag räknar ner, denna dag var min långa dag vilket således betyder att jag kommer jobba korta dagar de sista dagarna framöver YEAH! Jag ser verkligen framemot saken och tänkte att jag ska lägga krut på att räkna ner nu, semester, semester! Ledig, ledig! WHIOWHIO! Nog om ledigheten, hehe.

Idag har vi varit ute på bad med jobbet och jag har fått färg som kliar jag blir inte röd men fått FÄRG! Helt sjukt denna sommar har jag faktiskt gått från likvit till bara vit, jag är imponerad, mycket IMPONERAD!

Efter jobbet gick jag och William hem till Björn. William stod för middagen, flygande jakob och efteråt så tog vi en promenad på cirka 1,5 h ganska skönt faktiskt förutom de gick jag och William hem till Björn också så jag har fått min motion för dagen. Nu blir det lite serier Switched at birth och The fosters i första hand, tror nämligen inte jag hinner med Mistresse idag.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: