Tisdag.

Snacka om att dessa sista dagar innan semestern känns evighetslånga. Längtar mig galen efter ledighet och att slippa alla måsten för några veckor. Jag tror delvis astman är boven i detta, jag brukar bli ganska trött av astma och då känns det ofta kroppen.

Nu är det i alla fall dags för jobb och jag räknar med att jobba tills den 25e. Så är inte långt kvar även om man kämpar sig framåt i tiden.

20140610-064626-24386397.jpg

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Tisdag.

 • 10 juni, 2014 at 13:50
  Permalink

  Nu är det nedräkning även för mig, har 2 nätter att göra denna vecka och 2 nätter nästa vecka. Sedan har jag semester 🙂

  Reply
  • 10 juni, 2014 at 20:59
   Permalink

   Louisefoto – Ja precis, fast bara i 7 dagar till sedan får jag ferietjänst i höst 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: