Dark Mode Off / On
Läraryrket

Tisdag.

Snacka om att dessa sista dagar innan semestern känns evighetslånga. Längtar mig galen efter ledighet och att slippa alla måsten för några veckor. Jag tror delvis astman är boven i detta, jag brukar bli ganska trött av astma och då känns det ofta kroppen.

Nu är det i alla fall dags för jobb och jag räknar med att jobba tills den 25e. Så är inte långt kvar även om man kämpar sig framåt i tiden.

20140610-064626-24386397.jpg

4 Comments

  1. Nu är det nedräkning även för mig, har 2 nätter att göra denna vecka och 2 nätter nästa vecka. Sedan har jag semester 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.