Dark Mode Off / On
Läraryrket

Onsdagar.

036

Denna dag har verkligen swishat förbi den med, nu är det alltså redan onsdag och imorgon är det således torsdag. Jag har hunnit med att planera inför hösten med mina närmaste kollegor, haft ett utvecklingssamtal, kommit hem och handlat en fin skjorta som William ska ha på skolavslutningen, ätit middag och sett avsnitt nummer 7 i säsong 1 av Mad Men tillsammans med Björn. Har även haft en stunds prat med William, och nu sitter jag här. Egentligen helt värdelöst att ens skriva något eftersom arbetsveckorna verkligen består av jobb och att gå hundra procent in för jobbet.

En rolig sak hände idag, jag vann i en bloggtävling och vinsten får ni se här när den kommer. Skitkul! Jag som aldrig brukar vinna på bloggtävlingar, nu tävlar jag sällan heller men ändå. Det kändes riktigt skoj.

Hoppas ni haft en fin onsdag!

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: