Dark Mode Off / On
Läraryrket

Torsdag, känsla av lycka.

Jag gillar torsdagar, på torsdagar brukar jag ha lite extra energi av någon underlig anledning och sedan får jag lite idéer och inspiration från olika saker. Idag efter jobbet mötte jag upp Björn på hans arbetsplats och vi åkte sedan hemåt tillsammans, såg William efter vägen så han plockade vi upp. Sen åt vi middag och begav oss ut mot Kniva där Björn klippte gräsmattan och William umgicks med sin tremänning. Jag var helt klart nöjd med denna dag, imorgon ska William på födelsedagsfest hos en kompis i klassen så efter jobbet ska jag handla present åt honom. Sen får jag se om helgen kanske innebär Raggarrally eller något annat. Det känns helt okej, jag tror absolut att denna helg kan bli bra trots det lovade regnet.

IMG_4093.JPG

6 Comments

 1. Ja ussh detta regn gör mig galen.
  Jag vill ha sol o varmt nu 😀
  Tack för tipset,ska in o kika hos dom 😀
  Glömde ju skriva åt dig på fb,men bara det finns stugor kvar till salu så är det bara att komma.
  Inget som antecknas om du förstår 😀
  Ni måste ju bara gå till vattenfallet o titta 😀

  1. Camilla 33 år och 10 barnsmamma – Jag med, så himla trist när det regnar varje dag! Man vill ju ha värme någon gång. Spännande, jag ska kika 😀 .

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: