Williams skelettinfektion – Att göra något annat en stund.

William fortsatte att spela med kompisen han träffade i tonårsrummet idag. Det var som William blev sig själv efter mötet med den nyvunna vännen som var så frisk att denne fick lämna sjukhuset idag.

Eftersom William är ganska känslig just nu, och sex veckor med antibiotika och kryckor inte är något han ser framemot fick han med mig, Björn och Williams farmor och faster till Bryggcafet där att fika. Han behöver allt sånt han kan få, varje liten sak är så viktig. Vi åt lite kladdkaka och myste i värmen och solen. Efteråt passade jag på att hämta ett paket på ICA. Nu ska jag börja väcka William för det är dags för honom att få antibiotika igen.

  
  

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: