Williams skelettinfektion – Ett uppiggande paket.


Vi fick gå hem på permission idag. Eftersom Williams farfar befann sig på golfbanan och William blev jätteledsen när han insåg att vi inte kunde ta oss hem, frågade jag om det var okej att låna en av sjukhusets rullstolar som man betalar 10kr för att låna. Detta var okej och vi tog därmed en tur hemåt. Jisses vad tungt det är att skjutsa rullstol förresten! Något jag mer upptäckte var att människor verkligen helt ohämmanat glor på en. Alltså William i detta fall, vänder sig om och stirrar, lite läskigt beteende… Undrar vad det beror på? Att människor gör så? När jag läste till undersköterska innan jag blev lärare fick jag höra om detta fenomen. Intressant måste jag säga.

I alla fall, väl hemma låg ett paket på golvet som var adresserat till William. Gissa vem som sken upp! Alltså alla såna där saker gör honom så glad, det värmer så i mitt hjärta. Paketet var från fina Åsa med familj i Ed och William blev hur glad som helst! Stort tack!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: