IMG_4864.JPGAlldeles nyss läste jag ut denna bok. Förra veckan när William låg på sjukhus damp den ner i min brevlåda. Jag vann den på tradera bara någon dag innan. Tiden och när saker hände har liksom passerat mitt minne. Jag började läsa böckerna om Familjen Logan när jag var 18 år, men med graviditeter och småbarnsår så försvann tiden och två böcker hann jag aldrig med att köpa ur serien innan det var försent. Den ena var denna Musik i natten om Melodys kusin Laura som alla tror är dog i en tragiskt båtolycka i första boken i serien Melody, detta följer sedan boken tills den sista om Melody som heter Ödets vägar. Ingen var nog gladare än jag när jag äntligen fick läsa Musik i natten och få reda på mer kring Laura.

Laura är en tjej som ser upp till sin tvillingbror Cary och är väldigt mån om sin familj och framför allt sin syster May. När hon sedan blir kär i den nyinflyttade pojken Robert Royce blir farmor helt galen och förbjuder deras kärlek. Men Laura följer sitt hjärta och det bidrar till en katastrof, Laura blir inspärrad på psykhemmet och där börjar hon minnas allt, men detta slutar ändå i en tragedi.

Helt klart läsvärd, jag har läst alla böcker som givits ut på svenska av Virginia Andrews och jag började sluka böckerna när jag gick i åttan, jag blev helt förtrollad av dem och är det fortfarande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: