IMG_4813.JPG
När jag hittade Olivia på PMU här i stan var lyckan gjord. Jag valde dock att läsa boken på kvällen innan vi skulle till Furuvik och sedan läste jag den på resan dit och hem. Boken om Olivia är sista delen om Familjen Logan, och här får man mer inblick i den hårda kalla farmodern som styr familjen med en järnhand. Redan från början märker man att Olivia känner av att hon inte är lika uppskattat som sin lillasyster Belinda som har stort utrymme i familjen och gör precis som hon vill. Belinda är kär i kärleken och faller för nya män om och om igen, något som retar gallfeber om Olivia. När Olivia senare blir kär i en man som inte älskar henne tillbaka och upptäcker att Belinda och han har en kärleksrelation blir hon som förbytt. Detta leder till att hon steg för steg blir en kallare människa, den människan som kommer att styra sin familj med en järnhand i framtiden.

Denna bok gav ett värdigt slut på bokserien om Familjen Logan, men jag önskar verkligen att det ges ut fler i serien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: