Doula – Rädd att föda – din väg att våga av Leni Söderberg och Nicole Silverstolpe

IMG_4836.JPG

När William låg på sjukhuset passade jag på att läsa denna medan han sov. William hade ju feber och sov i massor och under ett par timmar lyckades jag läsa genom hela boken. Den var riktigt bra, och jag rekommenderar den. Boken tog upp varför rädsla finns, olika metoder för att förebygga rädsla och för att uppmuntra och stärka istället. Denna bok är en del av den frivilliga litteraturen på Doulautbildningen men då jag redan läst all annan litteratur och jag älskar att få mer information var denna perfekt. Denna bok har inte så många sidor och den är väldigt lätt att ta sig igenom, jag kommer absolut ha nytta av denna i framtiden.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.