Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Skelettinfektion Tweenieåldern

Williams skelettinfektion – Att vila, sova och få tillbaka energin.

044

Om två dagar börjar jag jobba igen, idag ägnade jag min hela måndag åt att läsa. Jag behövde en bokdag och det var helt underbart att ha huvudet i en bok och få skingra tankar för en stund. Jag har så klart gjort andra saker med, jag började dagen med att städa och efter det duscha och fixa frukost. Jag har även lagat lunch åt William och sedan har jag sovit. William följde nämligen med sin farmor ut till Kniva idag där de åt middag. Jag sov så tungt idag, så där som att jag någonstans visste att jag sov på dagen men ändå trodde att jag sov på natten. Jag varken hörde eller märkte något runt mig. Jag märker att kroppen sakta börjar ta igen en vecka på sjukhus, hur jag börjar hitta till en ny rutin i allt som är annorlunda.

William är sitt glada jag, och det glädjer mig. Det jobbigaste för honom är att inte få göra allt han brukar göra, allt tjat om att inte gå i onödan. Att han inte behöver göra vissa saker utan det gör vi åt honom. Att ta tabletterna går jättebra nu i alla fall. William har tidigare knappt ens fått alvedon. Vi gav honom det när han hade öroninflammation som liten men efter det har både jag och Björn tänkt att feber löser sig av sig själv. Därför har William aldrig fått träna på att ta tabletter tidigare, så det var en procedur att lära sig. Så läste jag på nätet att man kan träna barn med godisar från tablettaskar, eftersom vi inte hade det fick William ta vitpepparkorn istället. Vi började med en och gick sedan försiktigt upp till 6 stycken, så nu kan han alltså svälja en halv tablett utan problem. Så detta tipsar jag gärna fler om som har barn som har svårigheter att svälja tabletter.

William fick nyss sin medicin och klockan är ställd på 6:00 imorgon när han ska ta en till tablett. Imorgon är det tisdag och sista semesterdagen, jag ska försöka göra så mycket jag kan av den dagen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa