Inlägget är ett samarbete.

Något som ni inte vet är att jag sedan snart elva år står med skog som jag ärvt. För några år sedan trodde jag att skogen var helt såld efter att vi alla arvtagare fick pengar för den. Tyvärr visade det sig att det fortfarande hade skog kvar och det har inte hänt mycket på den punkten sedan dess. Därmed står jag som skogsägare, om en omedvetet. Hur som helst jag har absolut ingen koll på detta med skogsägande och för min del känns det mest som en börda. Kanske beror detta mest på att jag inte har någon kunskap om just skogen, och att jag faktiskt känner mig helt lost varje gång det kommer brev om detta. Hur som helst så finns det då en jättebra sida för sådana saker, sidan heter norra.se på sidan kan du få hjälp med diverse saker gällande skogen, bland annat värdering men även tips på hur du ska sköta din skog du kan på norra även bli medlem och således få ännu fler tips och bli delaktig i ett skogsföretag som ägs av sina medlemmar, sånt är ju jättebra. Man kan ju säkert fundera kring detta med att jag är delägare i skog, men där jag kommer ifrån i Norra Dalarna är det verkligen inte ovanligt att man investerar i just skogen. Jag söker dock fakta varje gång detta med skogen gör sig påmind och när jag nu fått upp ögonen för denna sida tänker jag att den nog är ganska bra tills den dagen min del av skogen är såld.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: