Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Skelettinfektion Tweenieåldern

Williams skelettinfektion – Dagen innan röntgen.

033

Imorgon ska vi till sjukhuset igen. Det är provtagning, ortopeden och röntgen som står på schemat. William hinner vara en stund i skolan och jag på jobbet, och efteråt ska vi alltså spendera timmar på röntgen och sjukhuset. Jag hoppas så klart på bra resultat. Tröst man hoppas? Törst man tänka att William friskförklaras, är man naiv om man önskar? Eller är man bara hoppfull och försöker tänka positivt? Imorgon kommer jag skriva något och jag hoppas, önskar att William är frisk eller att allt är på väg åt rätt håll. Snälla håll era tummar imorgon!

 

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.