Idag gäller det. Det blir en tripp till jobbet, sedan hem mot för ortoped, röntgen och provtagning för William. Jag är nervös, förväntansfull, oroad, rädd? På samma gång. Har ni hört låten “då kommer alla känslorna på en och samma gång”? Det är så det är för mig nu, alla känslor hoppar runt i kroppen. Jag önskar och vill att William är frisk nu, jag vill lämna detta och få ett nytt kapitel i livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: