Dark Mode Off / On
Doula

Om tre dagar börjar Doulautbildningen.

023

Idag är jag så där extra känslosam, jag tycker sånt där går i vågor. Inte så att jag är ledsen utan mer upprymd kanske? Det känns som att jag inte riktigt förstått att det är så nära som fyra dagar tills jag befinner mig i Stockholm för att bli doula. Det ska bli så himlans roligt, att göra det här. Att jag vågar göra detta, att utmana mig själv och uppleva något nytt. Jag hoppas verkligen att det ska kännas roligt och stimulerande och att jag lär mig massor. Det är galet hur snabbt tiden gått sedan jag betalade in avgiften, eller sedan jag bestämde mig för att våga satsa på detta. Att få kombinera två saker, läraryrket och ha en hobby utöver detta. Jag hoppas på att verkligen bli uppfylld med massor av spännande saker, det ska bli så himlans roligt!

Annars har jag jobbat idag. Det var jättekul, jag känner hur jag är glad och älskar jobbet igen. Det är som jag fått en nytändning. Sen är jag utmattad kroppsligt och kanske lite själsligt efter allt som varit med William, jag är inte helt utvilad vilket är jobbigt. Jag skulle behöva tid för upphämtning och känsla av lugn, men det kommer. Jag tror att efter att ha varit oroad så länge tar det tid innan kroppen återställer sig till normalt igen och är tillbaka i sin normala rytm och saker kanske ska få ta tid också? Jag måste lära mig att låta saker ta tid. Det kanske får vara ett mål för 2016, att lära mig ta mer tid och att finna ett lugn på insidan.

4 Comments

  1. Låter riktigt spännande. Vilket bra inställning du har. Jag är övertygad att det kommer gå bra och att du kommer lära dig massor. Ja visst tar det tid för kroppen att återställa sig, i synnerhet om man varit orolig ett bra tag.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: