Dark Mode Off / On
Läraryrket

Less på massor.

  
Är så himlatrött, igår fick jag feber idag var ja feberfri, skönt det i alla fall. Men annars är jag sjuktseg, igår var det föräldramöte det gick jättebra även om jag var väldans nervös. 

Efter jobbet kom jag hem och hade fått svar från DO som inte får vidare med anmälan, kände bara mig så irriterad. Det känns så sjukt att barn inte är högre prioriterade i samhället. Barn som är vår framtid får man uppenbarligen bete sig hur man vill emot, sen undrar folk varför vi är mer deprimerade än någonsin och varför dagens ungdom skiter i allt? Jag skulle vilja påstå att samhället sviker så sviker även alla andra samhället. Man brukar säga att ska man förändra än by ska man börja med kvinnorna. Jag tänker att man ska börja med barnen också, barnen är oformade och med tillräckligt mycket kärlek, respekt och uppmuntran kommer barnen förändra världen. Men när samhället skiter i den och inte ger dem rättigheter varför ska de då ge tillbaka? 

Imorgon är det demonstration emot nedskärningarna i Falu kommun på torget och jag funderar på eller ska gå ner dit. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: