Fåglar och höga knän.

img_1354

Jag njuter! Det är helt underbart att befinna sig ute numera, värmen som möter kroppen. Solen som värmen ansiktet och livet som liksom känns lite lättare när solen ger energi.

Sedan är det mycket annat som suger energi från mig, men ska jag försöka att se bortom den saken så kanske det blir bättre i känslorna ett tag.

Idag på jobbet fick jag se detta lilla bo med tre små ägg, sedan fick jag även se mamman eller om det är pappan som byggt bo där. Hur sött är det inte?

Idag efter jobbet tog jag med William till Mcdonalds igen, jag får sluta med det nu. Tänkte det idag när jag satt där. Inget mer skräp innan alla i familjen har semester, jag har inte orkat tänka på mat för att vara ärlig. Sen är det så sjukt svårt att ge fan i godis och annat som finns på jobbet. Imorgon ska jag försöka dela upp min smoothie på morgonen och ta med den ena delen till jobbet istället. Så jag slipper lockas av massa skit!

Hur som helst efter McDonalds tog jag och William först en promenad till Lugnet, vi sprang och gick pakeringsstaket? Vad kan det heta? Vid Högskolan, vi sprang fram till dem och gick sedan över. Mest för att jag var rädd att inte kunna hoppa över dem. Sedan gick vi vidare, då tog William över och blev min PT. Han krävde höga knän, något jag aldrig lärt mig och dessutom kände mig väldigt misslyckad när jag försökte göra. Han fick mig att göra sånt samt höga hopp. Sedan fick jag springa upp och sedan baklänges ner för backar. William sa att detta var mål för årskurs 1… Idrott är inte riktigt min grej, efter 6:an slutade jag helt enkelt att idrotta. Men det var samtidigt skönt att ha någon som pushade mig att kämpa på där. Vi sprang också, varannan lyktstolpe springa och varannan gå. Jag kände mig helt död när jag kom hem, men så här efteråt var det helt klart värt det.

img_1356

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

30 thoughts on “Fåglar och höga knän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: