Dark Mode Off / On
Utmattningssyndrom

Jag orkar inte skriva.

Denna bild fick mig att skratta. Såg den på nätet.

Något jag genom åren älskat att göra är att skriva. Att få släppa tankarna för en stund och bara låta orden flöda ner till en mängd med ord. Hur orden passerar ut ur mitt huvud och sätter ord på känslor och tankar. Nu befinner jag mig i ett tungt vakuum. Jag försöker hålla mig vaken men sover på ett vis, får panik när det blir för trångt. Jag körde bilen idag och vid parkeringen försvann luften. 
Jag vill ha tillbaka min passion. Jag längtar tills den är tillbaka. 

30 Comments

 1. underbar Bild.
  Den får mig att tänka på hur vissa barn reagerar gällande tomten.
  Inte undra att många gråter när en främmande gubbe kommer hem till en, har så mycket skägg att man knappt kan se hans ansikte och vill sedan att man ska sitta i hans knä haha. Sjukt läskigt egentligen.

  Gällande ditt inlägg så skickar jag en hög styrkekramar.
  Har en vän som beskriver liknande känslor som de du skriver om.
  Hon kör väldigt mycket andningsövningar och tycker att det iaf underlättar när det känns som värst.

 2. Även om jag inte vet hur just du mår, så känner jag igen mig i din text. Kan också känna ungefär så, eller ibland när jag ska skriva ( och jag har så mycket i huvudet ) men sen när jag ska skriva .. så bara går det inte, inga ord kommer ut ..

  Hoppas du får må lite bättre snart!
  Har tänkt på dig 🙂

  Styrkekramar 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: