Att fotografera en gravid vän.

img_8428

img_8498

img_8486

img_8533

img_8532

img_8547

Min fina vän Lisa är gravid och frågade mig om jag skulle vilja fotografera henne och magen. Det var verkligen en jättefin ära att få göra detta så självklart ville jag det. Att någon ber om att man ska få förgylla den fina upplevelsen med att vara gravid är nog en av de största sakerna man kan få göra som vän. Jag blev verkligen rörd. Jag har fått följa Lisa genom den här graviditeten från det att hon skickade sitt plus på stickan, ultraljudsbilden och nu få föreviga hennes mage med bilder. Jag ser verkligen framemot att få träffa den lilla människan som växer inne i hennes mage när bebisen föds. Det är verkligen fint att få följa sin bästa vän genom graviditeten.
Tack Lisa för att jag fick chansen att fotografera dig! Det är en stor ära!

 

Bilderna är fotograferade av Madeleine Stenberg, och får inte användas utan min tillåtelse.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

60 thoughts on “Att fotografera en gravid vän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: