Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Utmattningssyndrom

Utmattningssyndrom och lärare, saknar mina elever.

namnlos

Jag saknar mina elever, faktiskt så tänker jag på dem och funderar hur livet är för dessa små individer nu när jag inte är där. Det är klart att eleverna klarar sig utan mig, men den där känslan när man tycker om någon så mycket. Jag tycker om dessa människor som jag fått följa i flera år, nu är jag sjuk och orkar inte jobba. Men det betyder inte att jag inte tycker om eleverna. Idag saknar jag mina elever lite extra, jag ska tillbaka till jobbet igen men först ska jag bli frisk.

8 Comments

  1. Så härligt att ha något att blicka fram emot. Att längta till. Det kan nog vara en vädligt stor hjälp på vägen. Är helt övertygad om att barnen saknar dig jättemycket..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa