Dark Mode Off / On
Böcker

Loppisfynd i form av lite böcker och en film.

img_2681

Var till PMU och kikade idag, det gick bra på boksidan men sen blev jag så stressad att jag helt enkelt fick lämna platsen. Jag köpte flera Bland tomtar och troll, två av böckerna är ifrån 1950-talet! Hur häftigt är inte det? Hittills är dessa mina äldsta, det är så kul att ha börjat samla igen, det finns lite kultur bakom dessa böcker. Jag köpte även en bok om Karlsson på taket och sedan Förtrollad på Blu-ray som den Disneynörd jag är.

Efter vi varit där hämtade Björn upp oss och vi åkte till Byggmax och sedan Kniva, efteråt åt vi middag på Max. Jag tog en halloumiburgare, och den var riktigt god.

Nu ska jag strax säga godnatt för denna dag, är så himlans trött.

Just ja det gick bra hos astmasköterskan, jag ska få nya mediciner bland annat och fick information om hur jag ska göra när jag får mina bihåleinflammationer och lite annat.
Imorgon får jag se vad som händer, förmodligen ska jag försöka ta det lugnt och promenera. Har en tanke på en långpromenad imorgon, så får se om det blir så.

18 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: