Loppisfynd i form av lite böcker och en film.

img_2681

Var till PMU och kikade idag, det gick bra på boksidan men sen blev jag så stressad att jag helt enkelt fick lämna platsen. Jag köpte flera Bland tomtar och troll, två av böckerna är ifrån 1950-talet! Hur häftigt är inte det? Hittills är dessa mina äldsta, det är så kul att ha börjat samla igen, det finns lite kultur bakom dessa böcker. Jag köpte även en bok om Karlsson på taket och sedan Förtrollad på Blu-ray som den Disneynörd jag är.

Efter vi varit där hämtade Björn upp oss och vi åkte till Byggmax och sedan Kniva, efteråt åt vi middag på Max. Jag tog en halloumiburgare, och den var riktigt god.

Nu ska jag strax säga godnatt för denna dag, är så himlans trött.

Just ja det gick bra hos astmasköterskan, jag ska få nya mediciner bland annat och fick information om hur jag ska göra när jag får mina bihåleinflammationer och lite annat.
Imorgon får jag se vad som händer, förmodligen ska jag försöka ta det lugnt och promenera. Har en tanke på en långpromenad imorgon, så får se om det blir så.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

18 thoughts on “Loppisfynd i form av lite böcker och en film.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: