Astma och Allergiförbundet.

img_2678

Förra veckan fick jag upp en fråga om jag inte ville bli medlem i astma och allergiförbundet på Facebook. Självklart ville jag det, jag måste ju erkänna att som astmatiker känns det väldigt självklart att bidra kring forskningen kring denna skit. Jag har svår astma, idag ska jag på astmakoll och det betyder att jag ska göra spirometri och kolla mina lungor. Eftersom mina lungor inte orkar så mycket som jag vill brukar det bli skit av alltihop men ja det är test idag i alla fall.

Ja det är nu då lite mer än en timme kvar tills jag ska besöka vårdcentralen och jag får väl försöka andas tills dess, alltså jag vet nämligen att panikångest kommer att komma smygande när jag ska dit. Det gör den nämligen alltid vare sig jag vill eller ej.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

26 thoughts on “Astma och Allergiförbundet.

  1. Jag brukar försöka skänka en slant då och då till olika fonder. Har hört att man kan lägga en gåva som dras med autogiro varje månad. Det ska jag kolla upp. Det verkar smidigt..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: