Dark Mode Off / On
Sjukdomar

Astma och Allergiförbundet.

img_2678

Förra veckan fick jag upp en fråga om jag inte ville bli medlem i astma och allergiförbundet på Facebook. Självklart ville jag det, jag måste ju erkänna att som astmatiker känns det väldigt självklart att bidra kring forskningen kring denna skit. Jag har svår astma, idag ska jag på astmakoll och det betyder att jag ska göra spirometri och kolla mina lungor. Eftersom mina lungor inte orkar så mycket som jag vill brukar det bli skit av alltihop men ja det är test idag i alla fall.

Ja det är nu då lite mer än en timme kvar tills jag ska besöka vårdcentralen och jag får väl försöka andas tills dess, alltså jag vet nämligen att panikångest kommer att komma smygande när jag ska dit. Det gör den nämligen alltid vare sig jag vill eller ej.

26 Comments

  1. Jag brukar försöka skänka en slant då och då till olika fonder. Har hört att man kan lägga en gåva som dras med autogiro varje månad. Det ska jag kolla upp. Det verkar smidigt..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: