img_2740

img_2738

Något jag verkligen sällan köper är skor. Jag insåg igår på Stadium när jag såg dessa att skorna jag hade på fötterna just då köpte jag 2007 eller 2008. Jag inser smått att jag borde skämmas men till mitt försvar får jag erkänna att köpa skor är det absolut tråkigaste jag vet. Att besöka en skoaffär var rena döden redan som ung, jag har ju haft vänner som tycker precis tvärtom mot mig och tycker att SKOR det är livets goda och på skoaffärer kan man hänga och flänga i flera timmar. Personligen satt jag likt beskrivningen av mina vänners karlar bredvid och suckade. Jag skulle kalla mig expert på att handla skor snabbt. Jag testar skorna, passar skorna och skorna faller mig i smaken köper jag. Men jag avskyr att behöva hela den där proceduren, prova, leta och köpa. Skoaffärer alltså, så sterila och så tråkiga! Onödigt måste, jag är ju även sådan som springer hemma utan strumpor och får väl erkänna att jag på sätt och vis är glad över att jag inte bor i ett land där man ALLTID har skor på sig inomhus.

img_2739

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: