Dagens middag: Vegansk currypasta med sojabönor och grönsaker.

img_2884

Blev inte den bästa bilden jag tagit. Glömde nämligen att fotografera maten, innan den hamnade i dosan.

Jag snubblade över ett recept hos bloggaren Bambi igår så tänkte att detta fick det bli idag. Mycket då jag ville göra något enkelt och lättlagat. Såsen ser inte så god ut på bild men den var verkligen god och hade inte alls den där färgen, jag tog bilden med Iphonen normalt fotograferar jag alltid alla matbilder med min Canon eos 70d, men inte idag. Så sorry det ser inte så gott ut som det var. Det här var riktigt enkelt, jag kokade penne som egentligen är den enda formen av makaroner jag gillar. Kokade sojabönor och sedan gjorde jag såsen. Superenkelt, lite lök med curry (jag tar ingen lök till mig själv), stekte detta tillsammans tillsatte havregrädde från Oatlys och hade i en grönsaksbuljongträning. Till detta serverade jag lite knäckebröd och gurka samt tomater.

En enkel måltid som lätt kan bli en kylskåpsrensning och passar perfekt så här mitt i månaden innan lön och barnbidrag.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

28 thoughts on “Dagens middag: Vegansk currypasta med sojabönor och grönsaker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: