img_2884

Blev inte den bästa bilden jag tagit. Glömde nämligen att fotografera maten, innan den hamnade i dosan.

Jag snubblade över ett recept hos bloggaren Bambi igår så tänkte att detta fick det bli idag. Mycket då jag ville göra något enkelt och lättlagat. Såsen ser inte så god ut på bild men den var verkligen god och hade inte alls den där färgen, jag tog bilden med Iphonen normalt fotograferar jag alltid alla matbilder med min Canon eos 70d, men inte idag. Så sorry det ser inte så gott ut som det var. Det här var riktigt enkelt, jag kokade penne som egentligen är den enda formen av makaroner jag gillar. Kokade sojabönor och sedan gjorde jag såsen. Superenkelt, lite lök med curry (jag tar ingen lök till mig själv), stekte detta tillsammans tillsatte havregrädde från Oatlys och hade i en grönsaksbuljongträning. Till detta serverade jag lite knäckebröd och gurka samt tomater.

En enkel måltid som lätt kan bli en kylskåpsrensning och passar perfekt så här mitt i månaden innan lön och barnbidrag.

Relaterade etiketter:

28 kommentarer

  1. Åh det lät gott! Försöker bunkra upp med bra och goda vegetariska recept just nu då vi vill äta vegetariskt lite oftare men inte bara köra samma sak 🙂

  2. mmm såg gott ut

    ja här har regnat massa idag oxå men ja tycker mera om det för det har tagit bort både det hala o snön så nu har vi barmark o hoppas det håller sej runt 6 plus som nu o det har det lovat =) vi håller på det =)

  3. Heheheee… och penne är något som jag har svårt för, känns som man får för mye pasta i käften typ S Har gjort något liknande av detta och ojaaa smarrigt blev det =D… viva la vegetariskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa