Onsdag – Färgat håret och biodagen.

Slängde i lite färg i håret när jag gick upp i morse. Passade även på att städa, blev toaletterna och hela hemmet. Har även tvättat sängkläder och handdukar, är nu inne på vittvätt.


Ikväll blir det alltså bio för mig och William. Är så galet nervös, dessutom har jag huvudvärk nu för 3 dagen i streck känner mig lite halvt hjälplös vad ska man göra? Björn gav mig massage igår, jag har tagit tabletter och även smörjt nacken med linnement som ska hjälpa.

Nej men ska testa att sova en liten stund så man fixar biobesöket ikväll då. Lovar er en uppdatering om filmen och lite recession efteråt.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

14 thoughts on “Onsdag – Färgat håret och biodagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: