Dark Mode Off / On
Tävlingar Tipspromenad

Tipspromenad runt Gruvan, mat i Staberg och vinst.

Idag blev det tipspromenad runt Gruvan. Det var jättetrevligt även om det blåste en hel del. Men vädret var ju fint och det är ju trevligt där vid Gruvan.

Vi gick runt och jag vann faktiskt idag. Tydligen ett block och en biltvätt. Just det senare får jag väl ge till Björn han vill säkert ha en biltvätt kan jag tänka mig. Men den får han väl när han kommer tillbaka från Kina.

Efter tipspromenaden så åkte vi till Gamla Staberg för att äta. Det var hur gott som helst, dessutom är det så himla fint där. På sommaren är det ännu finare också kanske jag ska skriva, då är det blommor exakt överallt.

Nu är William på parkour i alla fall och jag sitter här. Ska strax börja med lite mat och sen blir det väl bara att ladda inför kvällen och morgondagens jobb. Går upp i 75% av min 80% tjänst imorgon. Så kommer jobba mera alltså, blir säkert bra när man väl börjar. Det är ändå snart semester och sommar, det ser jag väldigt mycket framemot.

60 Comments

  1. Tack :D. Det var jättekul :). Absolut vågar du fråga det, får ofta frågor om Björn.
   Björn är Williams pappa :). Vi är inte tillsammans men nära vänner :).

 1. Grattis till vinst, en biltvätt är ju rätt dyr så det var ju en bra vinst – ifall man har bil 😉
  Men det är ju alltid skoj att vinna 🙂 tyvärr händer ju det inte vanligtvis.

  Jag hoppas Du får en bra dag och att det känns okey med att börja jobba fler timmar/dag.

  Här slutar Elin skolan 15 juni, när har Ni skolavslutning?

  1. Tack :D. Ja det är ju inte så billigt :). Hehe nej är ganska ovanligt med vinst :-p.
   Tror 15 men räknar man skoldagar och inte heldagar tror jag det är 30 dagar eller något tills han får ledig :). Är lediga dagar och sånt emellan 🙂

 2. Åh vad god maten såg ut!
  sv: Tusen tack för tipset som RFSU-podden! Fick precis slut på poddavsnitt att lyssna på, haha. Sökte i min app nu, är det den som heter ”Sexpodden + RFSU dokumentär”?

 3. Åh vad kul med tips promenad och grattis till vinsten ? Vilken god måltid jag önskar dig en bra start på veckan finis ?

 4. Haha tiskpromenad? Är det någon skojgrej med tisken eller bara felskrivet? Haha! Låter i vilket fall som en mysig dag, Staberg är verkligen härligt! <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: