Tipspromenad runt Gruvan, mat i Staberg och vinst.

Idag blev det tipspromenad runt Gruvan. Det var jättetrevligt även om det blåste en hel del. Men vädret var ju fint och det är ju trevligt där vid Gruvan.

Vi gick runt och jag vann faktiskt idag. Tydligen ett block och en biltvätt. Just det senare får jag väl ge till Björn han vill säkert ha en biltvätt kan jag tänka mig. Men den får han väl när han kommer tillbaka från Kina.

Efter tipspromenaden så åkte vi till Gamla Staberg för att äta. Det var hur gott som helst, dessutom är det så himla fint där. På sommaren är det ännu finare också kanske jag ska skriva, då är det blommor exakt överallt.

Nu är William på parkour i alla fall och jag sitter här. Ska strax börja med lite mat och sen blir det väl bara att ladda inför kvällen och morgondagens jobb. Går upp i 75% av min 80% tjänst imorgon. Så kommer jobba mera alltså, blir säkert bra när man väl börjar. Det är ändå snart semester och sommar, det ser jag väldigt mycket framemot.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

60 thoughts on “Tipspromenad runt Gruvan, mat i Staberg och vinst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: