Dark Mode Off / On
Tävlingar

Vunnit i kombispel’s Facebook-tävling.

Om man angav en motivering på Kombispel’s facebooksida kunde man vinna badlakan. Jag lämnade en motivering och vann! Älskar färgen, jag har en liten kärlek till turkosa handdukar. Tycker det är jättefint! Tusen tack för vinsten Kombispel!

16 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: