Idag är jag helt galet förkyld. Har mest sovit och har feber på det. Mina lungor protesterar också och det är nästan värst. Jag tog en sjukdag idag, men ska jobba imorgon då vi har möten som är viktiga. Känns samtidigt som jag kommer få sota rejält för det resten av helgen sen. Men förhoppningsvis så kryar jag på mig efter helgen.

Därmed är jag inte helt upplagd för att skriva något speciellt utan det får bli ett ganska innehållslöst inlägg idag. Ibland får det vara så också.

Hoppas ni mår bra i alla fall.

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa