Dark Mode Off / On
Sjukdomar

En rejäl förkylningsdag.

Idag är jag helt galet förkyld. Har mest sovit och har feber på det. Mina lungor protesterar också och det är nästan värst. Jag tog en sjukdag idag, men ska jobba imorgon då vi har möten som är viktiga. Känns samtidigt som jag kommer få sota rejält för det resten av helgen sen. Men förhoppningsvis så kryar jag på mig efter helgen.

Därmed är jag inte helt upplagd för att skriva något speciellt utan det får bli ett ganska innehållslöst inlägg idag. Ibland får det vara så också.

Hoppas ni mår bra i alla fall.

14 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: