En allmänt tung dag.

Är så förkyld och känner mig inte peppad just nu. Idag har jag lättare feber och det har jag känt hela arbetsdagen. Men mitt i nationella prov kan man inte vara sjuk så då får man stå ut. Ibland känns det som jag valt fel yrke, speciellt när man ska behöva gå till jobbet fastän man inte är hundra procent för att man är obligerad eller liknade. Funderar stundvis på om jag sen när jag jobbat som specialpedagog i några år ska starta eget inom specialpedagogik. Tänker på hur skönt ett friare jobb varit, det hade förmodligen passat mig bättre också. Jag lär mig aldrig att trivas med att gå upp tidigt på morgonen.

Får bli en tidig kväll, och sedan förhoppningsvis en bra dag imorgon. Längtar så efter en ledig och fri helg.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “En allmänt tung dag.

 • 22 november, 2017 at 01:05
  Permalink

  usch det där låter inget skoj stort krya på dej söta du kramar om

  Reply
 • 22 november, 2017 at 09:31
  Permalink

  Ja, vem gillar tidiga morgonar….
  Hoppas att du kryar på dig till nationalproven// kram

  Reply
  • 24 november, 2017 at 11:53
   Permalink

   Så skönt eller hur :). Åh tack, var och är fortfarande sjuk men mitt jobb är så att man lär gå sjukt ibland :). Kram

   Reply
 • 22 november, 2017 at 17:21
  Permalink

  Håller med, längtar också en ledig helg =)… denna helg jobbar jag! Men det är nice att på fredagen får man sin lön, wohooo<33 Ta hand om dig och ha en TREVLIG fortsatt VECKA + helg!

  Reply
  • 24 november, 2017 at 11:52
   Permalink

   Förstår dig :D. Jobbar åt kommunen så då får man lön på måndag :D. haha

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: