Dark Mode Off / On
Naglar & fransar

Nya naglar för dagen.

Idag efter jobbet åkte jag till Daily life spa här i stan för att fixa mina naglar. Det är något jag trivs väldigt mycket med och jag känner mig alltid väldigt glad efteråt. Jag tycker om känslan av att ha fina naglar och således även känna mig fin.

Satt och väntade en stund, det var rena rama snökaoset utanför så det var skönt att bara sitta ner och få bli varm efter stunden ute i snön.

Så nöjd med mina naglar som idag gick i glitter.

18 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: