Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Naglar & fransar

Nya naglar för dagen.

Idag efter jobbet åkte jag till Daily life spa här i stan för att fixa mina naglar. Det är något jag trivs väldigt mycket med och jag känner mig alltid väldigt glad efteråt. Jag tycker om känslan av att ha fina naglar och således även känna mig fin.

Satt och väntade en stund, det var rena rama snökaoset utanför så det var skönt att bara sitta ner och få bli varm efter stunden ute i snön.

Så nöjd med mina naglar som idag gick i glitter.

18 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.