Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tonårsbarn

Köp från Pandaförsäljningen.

William sålde från Pandaförsäljningen i år och jag passade på att köpa. Jag gillar den formen eftersom en del går till Världsnaturfonden. Köpte åtta stycken jättefina glöggmuggar eller för choklad om man hellre känner för det som ni ser fyra av ovan. Fina va?

Köpte även skedar till, även dessa åtta stycken, men visar er endast fyra.

Denna helt underbara handduk, sån där riktigt stor och rymlig. Köpte en lika förra året och får aldrig ha den ifred så nu har vi alltså två här hemma. Om ni funderar kring om vi tar samma efter duschen, är det självklart inte fallet. Men William tar den alltid när den är tvättad så då står jag utan min favorithandduk.

En ny ljuslykta från panda, dessa samlar jag på. Jag har nämligen allihopa årets tema visade sig vara jättefina flamingos. Älskar verkligen dessa ljuslyktor!

Sist och också minst var denna ståltvål som ska kunna ta bort dålig lukt från händerna. Dessutom ska den vara livslång så kände ett måste ha behov. Jag riktigt skarpt ogillar lukten av starka saker på fingrarna så denna kommer bli välanvänd.

4 Comments

  1. Verkligen fina saker och dessutom går vinsten till något bra. Berätta gärna om ståltvålen funkar, jag har ibland tänkt köpa en, men vet ju inte riktigt om jag verkligen tro på att det funkar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa