Tio år med körkort, och morgondagens julkalender.

Ser så mycket fram emot att imorgon visa er min julkalender. Det är så många spännande berättelser som människor delar med sig av, och jag tror att ni kommer uppskatta dessa inlägg lika mycket som jag gjort när jag fått chansen att läsa inläggen så här lite i förtid. Det saknas fortfarande någon för lucka 20 då det varit avhopp så är du intresserad så säg till så får du den luckan till din.

Idag har jag jobbat och nu på kvällen har jag hjälpt en vän med sin blogg. Eller hjälpt är fel form, jag hjälper då det är tekniskt strul, men det ska väl bli bra hoppas jag.

Annars är det så att jag idag på dagen haft körkort i hela tio år! Kan knappt förstå att det är tio år sedan det var världens snökaos och jag körde upp och där och då den 30 november 2007 fick jag mitt körkort. Den lyckan alltså, jag var helt galet glad!

Imorgon ska jag börja julpynta här hemma, någon gång under dagen och jag ska även baka tillsammans med William. Men mer om det får ni veta imorgon, och GLÖM inte att kika in här klockan 8:00 imorgon när första luckan öppnas i min härliga julkalender.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “Tio år med körkort, och morgondagens julkalender.

  • 30 november, 2017 at 22:54
   Permalink

   Förstår det, körkortet är verkligen en sån där sak som underlättar massor.

   Absolut, jag får fortsätta imorgon igen och hoppas det börjar funka då 🙂

   Reply
 • 1 december, 2017 at 06:58
  Permalink

  Vad roligt att det blev en massa bra inlägg till julkalendern och det ska bli spännande att följa 😀 Kramis

  Reply
 • 1 december, 2017 at 07:33
  Permalink

  1a december… snart kommer tomten 😉

  Körkort är verkligen en sån där bra att ha sak 🙂

  Reply
 • 1 december, 2017 at 12:55
  Permalink

  Jag har julpyntat vidare lite idag men hinner inte allt för mycket innan jag måste åka till jobbet. Lite julkänsla har jag hunnit få ändå 🙂
  Kul med gästbloggare. Tack för erbjudandet om att gästblogga men jag tror jag hoppar det. Har svårt ibland att få ihop det med min egen blogg 😉
  Ha en trevlig julpyntarhelg 🙂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: