Dark Mode Off / On
Läraryrket

Falu kommuns julshow för sina anställda 2017.

Igår var det julshow på Lugnet för alla anställda inom Falu kommun. Det var himlans trevligt måste jag säga. Jag drack två miniglas vin innan jag skulle dit då jag ville lugna nerverna, och sedan drack jag två glas öl på plats. Räknat på alkoholintag för året borde det bli ungefär fem tillfällen i år, och när jag dricker alkohol är det väldigt lite i förhållande till vad som räknas som normalt.

Hur som helst så var det jättebra. Kalle Moraeus, Wiktoria och Lisa Miskovsky uppträdde och det var riktigt bra måste jag säga.

Anser att det är en riktigt fin julpresent att få, julshow och julbord. Blev faktiskt väldigt glad över att bli bjuden på sådant. Det är första gången sedan jag blev lärare som jag fått äta julbord. Sånt brukar annars vara väldigt tabu inom kommuner.

Jag åt vegetariskt, jättegott. Jag äter ju som ni vet vegetarisk kost, äter ägg då min mage utan problem processar ägg.

Min öl, den var riktigt god. Aldrig druckit den tidigare men jag kan rekommendera den om någon vill prova, på eventuella frågor om ÖL ingick i julbordet så nej. Det fick vi köpa för egna pengar. Däremot fick vi julmust och vatten till maten.

Vaknade som vanligt nu på morgonen och gick ner till Lisa för att fotografera hennes ettåriga dotter Alice klockan 8:30 på morgonen idag. Jag kom hem runt 22:10 igår kväll om någon undrar. Vill ni se fotografierna från idag kan ni titta på inlägget under detta, eller så direktlänk till inlägget här.

14 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: