Idag tog jag på mig mina mysplagg från Polarn o pyret. William fick en lika fast i blå så han tog på sig sin också. Sen har vi hängt runt i matchande kläder hela dagen, jag i rött och han i blått. Bara haft det härligt och inte gjort så mycket, men det är det bästa med söndagar att inte göra något alls.

Nu på kvällen bakade William kladdkaka utan ägg. Vi åt lite och tittade på Grey’s Anatomy tillsammans. Bara en stund med lugn, jag försöker ju undvika socker men detta kändes okej ändå. William ville så gärna fika.

Nu tickar klockan mot kväll och dags för att sova. Imorgon börjar en ny arbetsvecka och även en ganska intensiv vecka. Det blir skönt där på fredag när den ge mig andrum, åtminstone lite andrum. Jag ska studera då, men det är ändå lite tid för att andas.

Jag ser när ni är som mest intresserade av att läsa. Det tycks vara när jag skriver om utmattning och mående. Jag har valt att vara öppen med att jag gått in i väggen, och mitt mående har dalat till och från hela mitt liv. Som högkänslig som upplevt traumatiska saker kommer jag förmodligen alltid att vara sådan som aldrig riktigt kommer må bra fullt ut. Det här är mitt liv, att skriva om mina känslor är lättare än att förmedla dem genom talet.

Är det något ni önskar att jag ska skriva om? I så fall vad?

Relaterade etiketter:

6 kommentarer

  1. ja har oxå märkt att de läser mer när man e arg eller ledsen eller sjuk haha gud
    men njae ja läser o gillar allt o inredning om hemmet ju 😀 kramizar

  2. Jag känner igen mig så mycket i det du skriver. Jag är antagligen högkänslig och har också ett trauma med mig i bagaget (min bror som dog i en tunnelbaneolycka när jag var 17 år). Jag upplevde att jag blev stresskänslig efter traumat och att det fortfarande sitter i. Det som fungerar bäst för mig är att inte jobba heltid. Jag skulle vilja att du skrev om hur du tycker det är att ha ett barn, omgivningens åsikter om det och om du upplever att personer i omgivningen typ väntar på att du ska få fler barn. Jag vet att du är singel, men du lär ju stöta på detta precis som jag som också har ett barn.

    1. <3, Det är tungt när man har det så :(. Stor kram! Det ämnet kan jag absolut skriva om :), jättekul att du önskar detta :). Jag ska skriva ihop något och publicera :D. Förhoppningsvis under veckan. Beror lite på det där med när tiden finns :D.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa