Då har jag spanat in gymmet då. Gick där mellan 2006-2011 ungefär så visste hur det såg ut sedan innan. Är dock osäker, har kollat och fått prisförslag men är så mycket pengar, vill liksom inte köpa en produkt som jag sedan inte använda den fullt ut. Så ska tänka och har tills på måndag på mig så det är bra.

När jag kom hem idag så sov jag en riktig sån där powernap innan jag ställde mig och stekte pannkakor till William och hans kompis. Tog även två själv, och sedan har jag pratat med Lisa.

Imorgon har jag Meandiparty och det är släpp med kläder på Babblarna som flera kontaktat mig gällande beställning. Jag har party klockan 18:00 så vill du också beställa får du besöka Meandi imorgon på förmiddagen och kontakta mig senast 18:00, så skriver jag order åt er. Men för detta får ni kontakta mig på min mail: madeleine.stenberg@saramadeleine.se samt uppge vad ni vill köpa, namn, adress, personnummer, mobilnummer och mailadress. Jag raderar självklart allt detta efteråt.

 

Relaterade etiketter:

16 kommentarer

 1. Inte så dumt att kolla upp å fundera i förväg, gymkort är dyrt å används det icke är det ju bortkastade pengar. Tror många som börjar på gym i januari inte tänker genom först utan är uppfyllda av en nystart och satsar allt.. sedan tre veckor in i januari upptäcker dem att de inte tyckte det var så skoj.

  Det borde finnas en prövotid, utan bindning i 12 månader.

 2. Åh, gym är en jättebra investering, om man faktiskt går dit.. Ni får inte en testperiod så ni kan känna efter? Eller låser ni direkt upp er på en längre period?
  Gör inte samma misstag som jag gjorde första gången jag skaffade gymkort bara.. då kände jag att jag var tvungen att var där i princip varje dag för att utnyttja kortet.. Inte helt hållbart i längden ??

  1. Nej man får ingen testperiod det är det som känns som problemet. Ett år känns liksom ganska mycket att betala för och kommer landa på närmare 800 i månaden om jag och William ska gå. 570 för mig och sedan resten för honom. Detta plus en medlemsavgift på 500 kronor. Det blir mycket med pengar känner jag.

   Gjorde samma som du förra gången jag var på samma ställe. Tränade intensiv under några perioder men sedan stod abonnemanget och tickade. Det är den saken jag känner mig oroad inför.

 3. Visst är det dyrt med gym och så många gånger man har betalat för ett år och gått dit max tio gånger. Jag försöker att hitta saker som jag kan göra hemma för att komma igång som armhävningar och liknande. Idag ska jag iväg till F&S och prova på yoga. Det ska bli spännande! 🙂

   1. Nä, man brukar väl binda sig i mest ett år? En del gym har kanske terminskort? Eller klippkort? Kan ju vara värt att prova klippkort först även om det är dyrare per pass… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa