Dark Mode Off / On
Kläder

Meandiparty och snö som töar.

På morgonen innan jag skulle åka till jobbet möttes jag av detta snölandskap. Idag har det börjat töa, så himlans tråkigt. Det betyder slask och blött och sådant har jag aldrig gillat.

Jobbdagen gick fort om än intensivt. Har en förkylning i kroppen igen så det känns tydligt, fick som påbörjad migrän också så direkt när jag kom hem slängde jag en vetekudde på axlarna och väntade in säljaren för partyt.

Alltså det var helt galet vad folk beställt. Babblarna är verkligen populära, jag har mailat alla som beställt under dagen för att dubbelkolla så jag fått med alla. Hoppas så klart att så är fallet, skulle det vara så att du glömt skriv till mig på en gång så skickar jag över beställningen till säljaren.

Imorgon är det torsdag igen, och det betyder att denna vecka går mot sitt slut. Snart är den här intensiva perioden över. Jag ska inte ljuga det känns skönt, jag ska försöka andas och studera i helgen. Ta någon längre promenad och bara försöka varva ner för det är just vad jag behöver.

20 Comments

  1. ja men va skoj att det gick så bra

    ja samm är det här vräkte ner snö typ en hel dag o hel natt o ja undrade men nu då … nä idag +5 o tö igen .. tö igen men ja då försvinner snön men otäckt om det vvänder o blir halt igen

    1. Åh det förstår jag :D. Kläderna var jättefina när man såg dem i verkligheten :). Fina på bild med, men de gjorde sig inte rättvisa på foto :D. Tror du kommer bli jättenöjd 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: