En tisdag i en vecka.

Så var det tisdag, om två timmar och trettio minuter slutar jag för dagen. Då ska jag åka ner till Actic på stan, förut med namnet Må bättre. William vill börja träna och jag skrev ett meddelande på Facebook till dem för att se om det går att träna tillsammans med sin tonåring. Fick respons med att det tänkt införa en sådan sak, så ska dit för att kolla. Jag var tidigare medlem där. Men det är många år sedan nu, vet att jag behöver träna och jag tror att det skulle kunna vara en bra aktivitet för mig och William.

Annars är det lugnt, jag har tänkt att det får bli pannkakor till middag idag. Brukar uppskattas av William och dessutom är det inte allt för tidskrävande.

Hoppas ni har en fin tisdag. Här har snön börjar falla igen, undrar hur mycket snö det blir denna vinter. Tänk att om ungefär en månad kanske det börjar droppa från träden och om två månader börjar det vara lite mera vår. Januari är snart slut, lika kvickt som december försvann.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “En tisdag i en vecka.

 • 23 januari, 2018 at 15:55
  Permalink

  Men gud så gott med pannkakor till middag!! <3

  Reply
 • 23 januari, 2018 at 20:07
  Permalink

  Så bra idé , kul för er att göra tillsammans samtidigt som det är så skönt att träna 🙂

  Reply
 • 24 januari, 2018 at 15:52
  Permalink

  Vi hade så fint med snö här men nu är det plusgrader och regn. Jag hann i alla fall med två turer på skidorna innan väderomslaget.

  Reply
  • 24 januari, 2018 at 20:21
   Permalink

   Har också fått plusgrader :(. Så tråkigt, jag önskar att det ska kyla på igen.

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: