Dark Mode Off / On
Porslin

Morgonstund i januarimorgon.

Vaknade rätt tidigt som jag skrev i inlägget innan. Eftersom William sov gick jag och tog mig frukost ensam idag. Jag var hungrig och orkade inte vänta på att ha skulle vakna. Frukosten blev så där perfekt god idag, så kändes som jag startade dagen med lite extra energi.

Jag tog ett glas med apelsinjuice och en skål yoghurt toppat med chiafrön, psylliumfrön och lite müsli samt blåbär och jordgubbar. Det var verkligen hur gott som helst, helt perfekt att starta dagen på.

Tänk vad lite frukt, bär och frön kan göra för kroppen? Sedan blir det så klart extra fint när man har porslin till som gör frukosten lite gladare.

Vad åt du till frukost idag?

16 Comments

 1. Jag är väldigt dålig på att äta frukost, eller jag äter vanligtvis dagens första måltid omkring kl 12 🙂

  Nu efter min kostomläggning har det oftast blivit ägg i nån form då jag äter ”Brunch” och tar dagens första mediciner, utan något att äta ihop med tabletterna får jag icke i mig medicinen.

  Ditt porslin är verkligen fint 🙂 Tänker på Dig då jag ser Mon Amie 🙂

  1. Sådan har jag varit, men var tvungen att förändra det :). Härligt det där med brunch i alla fall :D.
   Tack, det är verkligen jättefint :). Blir så glad när andra tänker på mig genom olika saker :D. Tänker på er med så klart <3. Men tror liksom aldrig att folk tänker på mig :D.

 2. Ohh ser gott ut och kan vara skönt att starta ensam med frukost =D, sällan det blir lugn stund här på morgonen =Dn

  Jajjamän var i Borlänge

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: