Dark Mode Off / On
Reklam

En egen bil.

Inlägget är ett samarbete.

Jag skriver om det då och då, den där tanken att skaffa bil. Det skulle vara så skönt att ha en egen bil att åka runt i, att kunna ta mig dit jag vill utan att begränsas av något. Känner ni igen den känslan? Vissa dagar känner jag mig mer sugen än andra på att köpa bil faktiskt som under vinterhalvåret när det är snö och tråkigt. Jag känner mig isolerad av att vara hemma sådana tillfällen, bli begränsad. Jag skulle då vilja ha en bil och kunna åka iväg någonstans bara nu på en gång.

Så dök det upp en chans att skriva för ett företag, och jag tänkte varför inte? Det blir med egna ord och det är ju bra. Bara för att klargöra att jag gjort texten med sidan jag länkar till. För jag behöver lite en spark i baken på det här med bilköp. Rent spontant är jag inte speciellt kräsen, det ska vara en bil som kan ta mig från punkt A till punkt B, och tillbaka från punkt B till punkt A igen. Jag gillar Offroader från Mercedes-Benz, just den modellen av bil tilltalar mig lite extra. Kanske för att jag tycker om känslan av att komma upp lite när jag kör bil. Den ska helst inte krångla och bara köra fram på vägen? Då hade jag varit riktigt nöjd, sen är det ju faktiskt en viss frihet i att ha en bil. Speciellt när jag har släkten i Orsa som jag skulle vilja träffa oftare. Jag måste göra slag i saken för min egen skull. Jag antar att det är en speciell känsla att kliva in i en bil för första gången med nycklarna i handen och bara köra iväg, rakt mot friheten.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.