Dark Mode Off / On
Kläder

Nya kläderna från Me&I!

Igår kom plaggen från Me & I. Så fina, köpte blusen ovanför samt ett par svarta leggings/byxor som jag ska till. Tror det blir perfekt nu på fredag när jag ska på Mama Mia the party.

Då jag var värdinna och försäljningssumma blev så pass hög fick jag två värdinnegåvor denna gång. Aldrig varit med om det tidigare, men antar att jag har Babblarna att tacka för den saken. Så valde jag denna T-shirt. Känns som den kommer bli en favorit. Lite tråkigt bara att inte detaljerna syns bättre på bild, den är draperad på sidan nämligen.

Min andra värdinnegåva fick bli en T-shirt med Diddi från Babblarna. Den går inte att köpa, utan är endast för värdinnor. Funderar på om jag ska sälja den eller behålla. Har inte bestämt mig ännu, därmed ligger den inplastad. Den är rosa i färgen, men syns inte på fotot.

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: