Ni tröttnar nog snart på mina frukostbilder, men det är något speciellt med att fotografera just frukost tycker jag. Det är även något av de sakerna som jag tittar mest på när jag kollar in på andras Instagramkonton. Jag gillar att se människors porslin och frukostar, det ser inbjudande ut och det gillar jag.

Som jag skrev tidigare idag, har denna dag varit en dag utan slut. Jag försöker varva ner just nu och det gör jag bäst genom att blogga, samt att läsa andra bloggar. Det är då min hjärna får gå ner i högvarv när jag speedat upp den för mycket.

Har även precis färgat håret, eller mest rötterna kanske jag ska säga. Vet dock inte ännu hur nöjd jag blev, kändes inte som det blev någon förändring? Får se när jag plockar bort turbanen från huvudet. Hur som haver det är gjort och kanske får känna mig lite fin inför Stockholm.

Har ni gjort något speciellt idag? Jobbar ni eller är ni lediga?

16 kommentarer

 1. SV Härligt att håret blev bra 😀 alltid så skönt när det är nygjort 🙂 ja så himla gott med kaffe! Jag blev en riktig kaffetant när jag skrev B-uppsatsen ;D haha

  1. Jag har chia och sedan pyslliumfrön :). Har blötlagt chia en del i mandelmjölk och sedan havregryn det är gott. Men när jag gör detta så stör jag bara över :).
   Köp det är gott och nyttigt 🙂

  1. Ja absolut, men la egentligen bara i för att inte det skulle var så stor skillnad i rötterna :).
   Har lagt ut bilder men är inte så stor skillnad egentligen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: