Sitter i skrivande stund på Mälardalens högskola, vi börjar om en och en halv timme. Men eftersom jag är morgonpigg är jag redan här. Har ätit frukost och passar på att blogga, stundtals funderar jag över om jag ska se det som ett jobb? Jag lägger ändå ner tid på att blogga. Men det är mer min hobby men ändå en rolig hobby.

Här är min goda frukost idag. Nu ska jag förbereda mig lite inför dagen. Vi hörs senare, hoppas du får en fin dag.

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: