Befinner mig i skrivande stund på hotellrummet. Det är strålande sol utanför hotellfönstret, och denna gång är det inte ett nytt rum. Men eftersom de renoverar här bredvid, kan jag lätt inse att det är på gång. Jag gillar Scandic här i Västerås, det är otroligt trevlig personal här.

Bredvid Scandic och som granne ligger MAX, jag ligger och funderar på att gå dit och handla så jag får i mig dagens middag. Vill gärna piggna till, det känns inte helt rätt att somna nu. Har visserligen varit vaken i 12 timmar så är inte helt konstigt att jag börjar bli trött. Dessutom är det en väldigt innehållsrik utbildning, vilket även det gör sitt.

Jag är nöjd med studierna, utbildningen och studiegruppen. Även alla andra fina människor jag möter under denna utbildning, man växer onekligen som människa av att gå en sån här vidareutbildning där man fyller ut sina kunskaper. Det är så mycket jag önskar att jag vetat tidigare. Men det är trevligt att läsa sig nya saker.

Hoppas ni har en fin dag?

28 kommentarer

  1. Verkligen att man växer 🙂 Och det är ju grymt med kunskap och utbildning, som vi pratat om tidigare 🙂 Härligt att d har det så bra och hoppas (max?)-middagen smakade 😀

  2. Att återkomma till ett å samma hotell så pass ofta måste ju ge en sorts “komma hem” känsla, fina rum och trevlig personal är ju väldans viktigt… liksom att det känns rent, fräscht å att toaletten är välstädad 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: