Jobb, IKEA och snöfall.

Åkte till jobbet i morse med ett paraply som sällskap. Vad gör man inte när det regnar tänkte jag, men på eftermiddagen på vägen hem så snöade det istället. Snö är ju inte direkt jättekul men fick stå ut helt enkelt.

På jobbet väntade denna kalender på mig. Hur söt?! Jag valde den som min lärarkalender till läsåret 18/19, alltså hur galet är det inte att det här läsåret snart är slut? På jobbet hade jag en trevlig dag och förberedde mig inför nationella proven imorgon.

Efter jobbet åkte vi i familjen till Borlänge och IKEA. Jag köpte mig ett till vitrinskåp av produkt Liatorp samt en ram. Vi åt middagen där och hade det trevligt tillsammans. För att sedan åka hemåt i snöfallet som nu bildats här i Falun som stad. Alltså hur trött är man inte på snön nu?

Hoppas du haft en fin måndag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

18 thoughts on “Jobb, IKEA och snöfall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: