Jag startar min torsdag.

Så var det torsdag. Jag startar dagen med att vakna upp efter en natt i drömmarnas lilla rike. Strax ringer klockan och då ska jag äta frukost och göra mig klar för min torsdag. Planering, lektion och rättning av nationella prov står på schemat idag.

Dagen ska nog gå relativt snabbt ändå trots att jag slutar 16:30 idag, lite skillnad mot min annars korta dag på torsdagar min vanliga arbetsdag är då 7:45-13:00.

När jag kommer hem idag blir det middag, städning och en promenad. Det känns som mina promenader börjar bli till en vana nu, och det tycker jag om. Jag rensar huvudet och känner en av glädje när jag promenerar.Vad ska du göra idag? Blir det en lugn torsdag eller har du fullt upp?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Jag startar min torsdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: