Jag startar min torsdag.

Så var det torsdag. Jag startar dagen med att vakna upp efter en natt i drömmarnas lilla rike. Strax ringer klockan och då ska jag äta frukost och göra mig klar för min torsdag. Planering, lektion och rättning av nationella prov står på schemat idag.

Dagen ska nog gå relativt snabbt ändå trots att jag slutar 16:30 idag, lite skillnad mot min annars korta dag på torsdagar min vanliga arbetsdag är då 7:45-13:00.

När jag kommer hem idag blir det middag, städning och en promenad. Det känns som mina promenader börjar bli till en vana nu, och det tycker jag om. Jag rensar huvudet och känner en av glädje när jag promenerar.Vad ska du göra idag? Blir det en lugn torsdag eller har du fullt upp?

Madeleine Stenberg

Madeleine är namnet, född 1984 i Orsa i Norra Dalarna. Som nittonåring flyttade jag till Falun och bor här sedan dess. Jag blev gravid nitton år gammal och mamma några månader senare och var då tjugo. Är utbildad förskollärare, grundskollärare F-9 och studerar till specialpedagog. Jag är även doula (förlossningsstöd), hjälpmamma & kursledare i den ideella föreningen Amningshjälpen.

Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

4 thoughts on “Jag startar min torsdag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: